Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Wednesday, June 26, 2019
menu click
Search

Cursussen/ courses

Cursus ProMISe

De sectie Advanced Data Management van het LUMC verzorgt cursussen voor gebruikers van ProMISe: een cursus voor Data Entry (maandelijks) en een cursus voor Data Retrieval (elke twee maanden).

Let op: Sommige projecten verzorgen hun eigen ProMISe cursus. Informeer hier bij twijfel over bij je contactpersoon.

Handleidingen voor de cursus vindt u onder 'Manuals'. Als u de cursus volgt ontvangt u ter plekke een exemplaar van de handleiding.

Opgeven kan via ProMISecursus@lumc.nl. Vermeld hierbij uw naam, de naam van het project en welke cursus(sen) u wanneer wilt volgen.

 

Cursus Data Entry

In deze cursus leert u hoe ProMISe werkt en hoe u data in kunt voeren.

De cursussen vinden bij voldoende aanmeldingen iedere tweede donderdag van de maand plaats in het onderzoeksgebouw van het LUMC. De Data Entry cursus vindt plaats in de ochtend (10.30-12.30).

 

Cursus Data Retrieval

In deze cursus leert u rapporten en overzichten te maken van data in ProMISe met behulp van filters (selectie van variabelen en van records/patienten). Ook exporteren van data komt (kort) aan de orde.

De cursussen vinden plaats in oneven maanden, op de tweede donderdag van de maand, in het onderzoeksgebouw van het LUMC. De cursus Data Retrieval vindt plaats in de middag (13.30-16.00).