Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Thursday, April 25, 2019
menu click
Search

Logo

Algemene informatie

Welkom op de hoofdpagina van het Delphi Audit Systeem (DAS) van de NethOSS.

Het Delphi Audit Systeem (DAS)

Het Delphi Audit Systeem wordt gebruikt voor de analyse van ernstige maternale morbiditeit en maternale sterfte. Het doel is het destilleren van ‘lessons learned’ en het vaststellen van eventueel aanwezigheid van substandard care factoren (SSF).

De binnen de DAS geanalyseerde casus zijn door de betrokken zorgverleners gemeld aan het Netherlands Obstetric Surveillance System (NethOSS) of de Auditcommissie Maternale Sterfte en Morbiditeit (AMSM) van de NVOG (Nederlandse Vereniging van Obstetrie en Gynaecologie).

Analyse van de meldingen vindt plaats door een per thema vooraf vastgesteld expert panel. Dit expert panel heeft inzicht in de verkregen status kopieën en beoordeelt deze aan de hand van auditvragen middels een 5-punts Likert scale. Met deze beoordeling kan per auditvraag een Rate of Agreement (RoA) worden berekend [figuur 1]. Indien er spraken is van een RoA van >70% dan wordt de beantwoording op deze vraag overgenomen.  Indien de RoA lager uitvalt zal dit specifieke item worden besproken tijdens een consensus vergadering.

 

U kunt kijken of uw browser compatibel is met ProMISe door een compatibiliteitscontrole uit te voeren.

Aankondigingen

Contactpersonen

NaamRolEmailTelefoonnr
ADM helpdeskhelpdesk +31 (0)71 5269726