Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
Monday, January 27, 2020
menu click
Search

 

Algemene informatie

Dit is de portal voor de Vereniging voor Neuromodulatie Nederland (VvNN) betreffende het Quality System Neuromodulation (QSN) project. Vanuit deze pagina kan de ProMISe applicatie gestart worden.

 

U kunt kijken of uw browser compatibel is met ProMISe door een compatibiliteitscontrole uit te voeren. Hier wordt ook uitgelegd hoe u eventuele aanpassingen kunt doen om dit in orde te krijgen.

Mededelingen

Doorgeven mobiele nummer voor autenticatie

Uw mobiele nummer doorgeven voor 2-staps-autenticatie kan via de volgende link: doorgeven mobiel nummer voor QSN database. Dit telefoonnummer zullen wij uitsluitend gebruiken voor autenticatie binnen ProMISe.

 

Aanvraag gebruikersnaam

De aanvraag van een nieuwe gebruikersnaam kan gedaan worden door een bestaande ProMISe QSN gebruiker binnen uw ziekenhuis. 

Nieuwe deelnemende ziekenhuizen kunnen contact opnemen met de vereniging. Zie hieronder voor contactinformatie, of op http://neuromodulatie.com/

 

Cursus: Data invoer

Voor een algemene invoercursus ProMISe, welke gegeven worden (bij voldoende aanmeldingen) elke tweede donderdag van de maand van 10.30u-12.30u in het LUMC, kunt U zich aanmelden - om te horen wanneer er plek is - bij promisecursus@lumc.nl

Cursus: Rapportage

Voor een algemene data retrieval (rapportage) cursus van ProMISe, welke tweemaandelijks gegeven worden (oneven maanden) op de tweede donderdag van de maand van 13.30u-16.00u in het LUMC, kunt U zich aanmelden - om te horen wanneer er plek is - bij promisecursus@lumc.nl

 

Voor de duidelijkheid: deze cursussen zijn algemene ProMISe cursussen, dus gaan niet specifiek over het neuromodulatieproject. Echter de principes van data-invoer en het maken van rapporten gelden voor alle ProMISe projecten.

Contactpersonen

NaamRolEmailTelefoonnr
Frank HuygenVoorzitter VvNN  
Caro EdelbroekContactpersoon Pijn Module  
Leo VisserContactpersoon ITB Module  
Heinrich MoserContactpersoon ITDD module  
ADM helpdeskHelpdesk 071-526 9726

Documenten

Hier kunt u documentaten over QSN downloaden.

Algemene ProMISe handleidingen kunt u vinden onder MANUALS

 TitleModified DateSize
Handleiding Centrumautorisaties ProMISe QSN5/25/2018162.60 KB
Handleiding gebruik dashboard QSN5/18/2018362.20 KB
Informed consent (versie 2013)4/12/201633.00 KB
Schema meetinstrumenten (vragenlijsten etc.)7/29/201376.00 KB